PACHET PREMIUM PLUS
DEZVOLTAREA PERSONALĂ EXTRACURRICULARĂ
Liceul Moldo-Finlandez caută mereu, pe orice cale noi oportunități extracurriculare pentru dezvoltarea personală a elevilor. Pentru anul academic 2023-2024 oferă Pachetul PREMIUM PLUS, care constă în următoarele beneficii:
Conferința MOTION23
MOTION este mai mult decât o conferință. Este mai mult decât muzică și decibeli. MOTION este cu privire la o generație împuternicită, echipată pentru a face diferența și care își trăiește valorile zi de zi! Pentru detalii și înregistrare, vezi Conferința MOTION23.
GRATIS – Kayaking pe Nistru
SAVE THE DATE 16 septembrie - o aventură de neuitat! Kayaking pe Nistru: peisaje de poveste, aer curat, soare, team building, odihnă activă și multele altele. Pentru detalii, vezi AICI. În caz de timp nefavorabil, activitatea va fi reprogramată. Oferta este valabilă pentru liceenii LMF care participă la Conferința MOTION23.
Grupurile MOTION
Alege să beneficiezi de un anturaj sănătos. Înscrie-te într-un Grup MOTION și bucură-te de susținerea dătătoare de viață a unui mentor. Întrunirile săptămânale sunt recreative și motivatoare, iar experiențele (vezi punctul nr. 4) sunt peste așteptările tale. Pentru detalii și înregistrare, vezi AICI.
AVENTURA... – va fi anunțată.

PACHETUL PREMIUM PLUS este oferit elevilor din clasele liceale ale Liceului Moldo-Finlandez.