Feedback

Darius Chircu

“Liceul Moldo-Finlandez este unic prin faptul că aici se pune foarte mult accent pe starea de bine a elevului în şcoală.

În acest sens, în orar s-au introdus pauze de relaxare, unde elevii îmbină învățarea cu mişcarea, sau se pot distra în natură, în curtea liceului. Lecțiile se desfăşoară într-o atmosferă liniştită şi prietenoasă.

Ceea ce-mi place cel mai mult la Liceul Moldo-Finlandez este faptul ca aici mi-am dezvoltat sentimentul de apartenență. Profesorii sunt preocupați de a cunoaşte mai bine fiecare copil, sărbătorind împreună cu elevii chiar şi cele mai mici realizări, participând la împlinirea visurilor comune ale clasei.

Aici nu există hărțuire între elevi, dimpotrivă, elevii sunt motivați să se încurajeze reciproc.

Liceul Moldo-Finlandez este şcoala unde se încurajează autonomia şi încrederea, unde opinia elevilor contează, unde se intersectează armonios lumea profesorilor cu cea a elevilor pentru a genera experiențe de învățare cu impact!”

Niculiță Andreea

“Liceul Moldo-Finlandez își remarcă unicitatea prin relațiile uimitoare dintre profesor și elev. Conexiunea impresionantă cu pedagogii - m-a făcut să înțeleg că acesta este liceul cel mai potrivit și aici voi studia calitativ.

Aici am fost ajutată să mă cunosc mai bine pe mine însumi și să tind spre perfecțiune. Aici am descoperit nenumărate valori, care m-au îndrumat pe o cale bine întemeiată.

Prin activitățile extracurriculare organizate, noi elevii LMF dezvoltăm relații sănătoase, respectul de sine și spiritul de echipă.

Eu recomand acest liceu tuturor celor care doresc să aibă parte de rezultate remarcabile, lecții captivante, dascăli capabili, perspicace și desigur momente de neuitat.

Liceul Moldo-Finlandez este o șansă unică pentru cei ce vor să exceleze, o posibilitate ce nu trebuie ratată!”

Beschieru Evelina

“Fiecare liceu este unic în felul său. La Liceul Moldo-Finlandez am găsit pace sufletească. Aici sunt încurajată, nu îmi este frică să-mi spun părerea şi nu mă tem de eșec. Aici am înțeles că un om de succes are și coborâșuri și încercări.

Sunt nespus de fericită pentru că am posibilitatea să învăț la LMF. Ador zilele petrecute la școală alături de colegi binevoitori și profesori calificați, suficient de răbdători să te motiveze zilnic în procesul de construire a cunoștințelor. Fiecare moment al zilei e marcat de succes.

Sunt sigură că cei ce sunt în căutarea școlii perfecte, vor face alegerea corectă!”